• Combinal Kirpik Lifting Yapıştırıcı 5 ml
  • Combinal Kirpik Lifting Yapıştırıcı 5 ml
Combinal Kirpik Lifting Yapıştırıcı 5 ml
Ürün Kodu : ms-00144       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
Marka :  ARGAN CURE
309.00 TL   Kdv Dahil
1 İLE 3 GÜN ARASI
Gelince Haber Ver

Kirpik Lifting Yapıştırıcı 5 ml

Doğal kirpikleri silikon pedlere sabitlemek ve ayrıca silikon pedleri göz kapaklarına sabitlemek için kullanılmalıdır. Her kullanımdan sonra şişe sıkıca kapatılmalıdır.

Talimatlar: Silikon pedlerin iç yüzeyine (her iki ucu da dahil) yapıştırıcı uygulayın ve kurumaya bırakın. Ardından pedleri doğrudan kirpik çizgisine yakın, üst göz kapağının üzerine yerleştirin. Silikon yastığın doğru yerleştirildiğinden ve kaymadığından emin olun. Silikon ped yüzeyine biraz tutkal yerleştirin. Tutkal biraz kurumasını bekleyin. Şimdi aplikatör tarak kullanarak kirpikleri yukarı doğru bükme hareketiyle silikon pedlere sabitleyin. Kirpiklerin ayrı ayrı birbirinden ayrıldığından ve pedlerin üzerine düz bir şekilde yukarı doğru uzandığından emin olun. Kirpikler eşit şekilde yapışmalı. Silikon, göz kapaklarından suyla doludur. Gerekirse, göz kapaklarını yağsız bir makyaj temizleyici ile temizleyin. Yapıştırıcı kalıntısını gidermek için kirpikleri aplikatör tarakıyla tarayın.

Not: Kullanım talimatlarını takip edin. Uygun koruyucu eldiven kullanın. Tahriş olmuş veya yaralanmış ciltlerde kullanılmamalıdır. Göz ile temasından sakının. Göz ile temasında derhal suyla yıkayın ve doktora başvurun. Ürünü serin ve kuru bir yerde saklayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Sadece profesyonel kullanım için.

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
Kargoya Veriliş
:
1 İLE 3 GÜN ARASI
Kargo Firması
:
Ups Kargo
Gönderilecek Bölge
:
Teslimat Detayları
:
TESLİMAT SÜRESİ ÜRÜNÜN STOK DURUMU VE SİPARİŞ YOĞUNLUĞUNA GÖRE DEĞİŞKENLİK GÖSTERİR
İade/İptal Detayları
:
İADE SÜRECİ İLE İLGİLİ BİZE ULAŞIN info@mesakozmetik.com
BENZER ÜRÜNLER
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?